19.06.2011 г., 22:39 ч.

Горчиви сълзи 

  Поезия » Любовна
701 0 3

Повяхналите мечти
на мъртвата ми
младост аз забравих.

И сърцето опустошено
от любовта ти скрих.
В пустошта го зарових.

Отказах те, но още
помня те. Помня
вкуса ти и как
стичаше се в тялото ми.

В грешните нощи
разтърсваше света ми.
Всяка клетка от наслада
в ръцете ти крещеше.

Мразя се и при теб
връщам се и пак
бягам, все опитвам
се от тебе да избягам.

В нощта будя се
и крясъците ми
осветяват стаята.

Приспиват ме сълзите,
точно тези - горчивите.
С болката целуват те.

В живота ми провален
искрица бе ти - грешна.
В душата ми сломена,
надежда си ти - болна.

 

 

 

© Апокалиптикс А Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??