Казват, виното щом е горчиво,
значи е реколтата добра.
Дали и връзката ни е красива,
или е просто някаква игра?
Родена сякаш за да ни изпита
във сиво ежедневие нарочно.
Със бледо целомъдрие покрита,
облечена в бельо порочно.
Невинна като прелестна девица
танцува сластно тя по наште нерви.
И следваме я с парещи зеници,
забравили задръжки и резерви.
Съмнявам се, че дълго ще изтраем
на този еротичен страстен зов.
Дори и с огъня да си играем,
дори и да е танц, а не любов.
© Таня Гулериа Всички права запазени