Jun 19, 2024, 11:02 AM

Горчиво 

  Poetry » Love
115 0 1

Казват, виното щом е горчиво,

значи е реколтата добра.
Дали и връзката ни е красива,
или е просто някаква игра?

 

Родена сякаш за да ни изпита
във сиво ежедневие нарочно.
Със бледо целомъдрие покрита,
облечена в бельо порочно.

 

Невинна като прелестна девица
танцува сластно тя по наште нерви.
И следваме я с парещи зеници,
забравили задръжки и резерви.

 

Съмнявам се, че дълго ще изтраем
на този еротичен страстен зов.
Дори и с огъня да си играем,
дори и да е танц, а не любов.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Точно, нежно и с много обич...също като виното от добра реколта.
Random works
: ??:??