19.05.2007 г., 13:37 ч.

Горчиво 

  Поезия
480 0 0
Ти замина, не каза сбогом,
без обяснения дори,
затвори вратата след себе си,
остави куп несбъднати мечти!

Виновна ли бях аз, не каза,
обърна гръб, сърцето проряза,
остави само горчиви спомени,
раздиращи душата ми!

Не те виня, макар да зная
как жестоко ме прецака,
простих ти всичко отдавна,
дори и изневярата голяма!

© Д-р Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??