21.07.2017 г., 1:31 ч.

Горе 

  Поезия
448 0 2

Горе

е домът ни.

Там

духът лети,

а тялото сияе.

Идат радости,

светът ни

се отваря.

Неверието си отива

и страхът

отвътре

сам себе си изгаря.

Край.

Вече си свободен.

Толкоз сам

и толкова свободен.

Горе

винаги е време

за начало.

Горе,

вкъщи,

всеки ден –
начало.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??