8.09.2014 г., 17:18 ч.

Горещ шоколад 

  Поезия » Еротична
1074 0 0

Потънали в спомен - горещ шоколад -

унесени, сладки, омаяни,

притворили клепки, с туптящи сърца,

блажени от сладката тайна...

 

Тя: "Огнена лава са тези очи,

с жарта си ме палеха цяла...

Гласът му, разтапящ, все още звучи

във мен, като сребърна пяна..."

 

Той: "С тръпнещи пръсти докосвах плътта...

Гърдите ѝ, с дъх на канела...

И устни целувах, и пиех меда...

Разкошна е... Как я намерих?..."

 

Блаженство и огън - горещ шоколад -

от спомена в тях се разлива...

Притворили клепки, прошепват едва:

"Желая те... Искам те... Искам..."

 

06.09.2014

 

 

© Надежда Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??