1.06.2021 г., 20:10 ч.  

Гореща си 

  Поезия » Еротична
794 1 2

Гореща си, като желязо 

топящо се във адовата пещ, 

но в тялото ти аз, когато вляза,

ще бъда също толкова горещ... 

 

Отнасяща си, като ураган, 

но Ураган е второто ми име... 

Във центъра на вихъра ще бъда - там,

където съм обгърнат от вълни любими... 

 

Прегръщаме се - два вулкана слети

в стихия огнена, поглъщаща всемира... 

Разкъсваме реалността, разпадат се планети, 

пред мощта ни... даже времето се спира... 

 

Но всичкото това не ни интересува!

Страстта ни нека плаши слабите 

докато общият екстаз към нас пътува

на любовта по водопадите... 

 

13.12.2017.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??