22.08.2016 г., 18:45 ч.

Горещи сърца 

  Поезия » Гражданска
342 1 3

Горещи сърца

Харесвам хората с горещите сърца
които щедро своята любов даряват,
любов най-чиста, като тази на деца.

Жертвоготовни са, готови да помагат.
Спокойно не живеят. Те горят, изгарят,
отдадени всецяло на някого с любов.
Щастливи са, щом другите щастливи правят
и радостни – откликнат ли на нечий зов.

Тез светли личности сега са твърде малко.
Сред множество човешко – само единици.
Но те – като горящото сърце на Данко,
към бъдещето пътеводни са звездици.

© Мария Събева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??