29.07.2012 г., 15:10 ч.

Горещо лято 

  Поезия » Еротична
711 0 0

Лято е и много горещо,

иска ми се да направим нещо,

все едно ми е какво,

важното е да е щуро, откачено, диво,

но да бъде истинско и красиво.

На поляната под ярките звезди

и нежната песен на щурците

да се любим в екстаз с теб,

до забрава на горещините!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??