26.09.2004 г., 20:33 ч.

Гори 

  Поезия
987 0 0
Един миг от вечността
неразбрах как стана така!
трагваш си от мен сега
неразбрах кога стана това!

Умолявам те да спреш
да не би да ми правиш тест?!
Не,Не,не бива така
само смьрт и болка причинява това!

гори,гори и ме
боли,боли (ДА!)
гори,гори в
мойте очи (ДА!)
боли,боли в
мойте сьлзи (ДА!)
ДА...

Какво ли с теб не проумяхме?
какво ли неразбрахме?
Има вапроси много в моята глава!
Има много болка в моята душа!
Има и място за теб сега!
Но ти отхварли ме в нощта!
Не,не,не бива така
само смьрт и болка причинява това!

© Христо Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??