11.06.2008 г., 11:55 ч.

Господ е създал греха! 

  Поезия » Любовна
602 0 8
 

Господ е създал греха,

за да опознаем любовта!

 

 

Ти грешна си

в сетния си стон.

Обляна от лъчите,

стоиш на празния балкон.

 

Твоят поглед

желание за грях издава.

Страдаща и жарка.

Тръпнеща в очакване

за грях без мярка.

 

Двойно по-грешен  е

забързаният мой ход.

 

По-греховна е

разпалената страст,

която в гърдите

ми бушува.

 

Всеки метър е препятствие!

 

На греха си

да се отдадеме лудо,

е желанието в миг един,

и с нищо  той не е сравним!

 

Ние грешни сме!

 

Изпепелени в любовната игра,

разделени в живота,

вплели се в страстта!

Но на кой му пука

за греха!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??