20.03.2022 г., 19:03 ч.

Господи, лечител си! 

  Поезия » Авторска песен, Свободен стих, Друга
676 2 2

Господи лечител си! 

Лечител на раните ми...

Превръщаш в реалност мечтите ми.

Отърваваш ме от беди!...

Утеха даваш,

когато всичко е мен скърби! 

И когато боли,

Ти милостив към мен,

както винаги бъди и нежно с длан,

челото ми погали...

Бъди до мен!

Дори, когато не заслужавам 

вниманието Ти, Господи!...

Благодаря за всички,

подарени от Теб дни! 

За всеки дъх,

за всеки път,

щом сутрин отворя очи...

Всичко за Теб ще направя,

скъпи Господи!...

Защото винаги правиш 

невъзможното-възможно,

когато вяра силна нося 

в моите мечти!

За всичко благодаря Ти

от сърце, Господи! 

 

 

© Ivana Dzhermanska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??