1.09.2019 г., 17:51 ч.

Госпожа Поезия 

  Поезия » Любовна
754 0 4

                                              Госпожа Поезия

 

Госпожа Поезия,мила,красива"жена",

нежна чувствителна с романтична душа!

Ти ме изкуши отдавна,още в младостта,

аз те харесах и заобичах и ти мен  веднага.

 

Заедно с теб ние разказваме на хората,

за живота,вярата,надеждата и Любовта!

През всичките тези години ти ме разбра,

отдавна вече голям съм но с на дете душа!

 

Заедно с теб търсихме жената, Любовта,

а стиховете си подарявах аз на хората!

Ще мине време ,а то сякаш вече лети,

със стиховете ми хората вече не са сами!

 

Ти ще останеш ,знам  заедно винаги с мен,

сега,утре и сигурно до сетния ми ден!

И нека с теб оставиме една следа,

да се знае че писал съм,бил съм на света.

След време стиховете ми да се четат,

да се четат от мойте деца на техните деца!Мечта!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??