Госпожа Поезия
Госпожа Поезия,мила,красива"жена",
нежна чувствителна с романтична душа!
Ти ме изкуши отдавна,още в младостта,
аз те харесах и заобичах и ти мен веднага.
Заедно с теб ние разказваме на хората,
за живота,вярата,надеждата и Любовта!
През всичките тези години ти ме разбра,
отдавна вече голям съм но с на дете душа!
Заедно с теб търсихме жената, Любовта,
а стиховете си подарявах аз на хората!
Ще мине време ,а то сякаш вече лети,
със стиховете ми хората вече не са сами!
Ти ще останеш ,знам заедно винаги с мен,
сега,утре и сигурно до сетния ми ден!
И нека с теб оставиме една следа,
да се знае че писал съм,бил съм на света.
След време стиховете ми да се четат,
да се четат от мойте деца на техните деца!Мечта!
© Валентин Миленов All rights reserved.