29.04.2009 г., 22:39 ч.

Готова съм 

  Поезия » Любовна
404 0 0

Аз съм готова да изпия

отровата до дъно и нека горчи.

Горчива, но щастлива,

истината вещае красиви следващи дни.

Щом мъглата се вдигне, поникват цветя и треви,

водата е по-чиста от всякога.

Душата, чиста като росата,

се радва на слънчеви копнежи, мечти.

Прегръщам ангелче с розови крила

и ме дарява с красотата на любовта.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??