Аз съм готова да изпия
отровата до дъно и нека горчи.
Горчива, но щастлива,
истината вещае красиви следващи дни.
Щом мъглата се вдигне, поникват цветя и треви,
водата е по-чиста от всякога.
Душата, чиста като росата,
се радва на слънчеви копнежи, мечти.
Прегръщам ангелче с розови крила
и ме дарява с красотата на любовта.
© Петя Ченкина All rights reserved.