29 abr 2009, 22:39

Готова съм 

  Poesía » De amor
406 0 0

Аз съм готова да изпия

отровата до дъно и нека горчи.

Горчива, но щастлива,

истината вещае красиви следващи дни.

Щом мъглата се вдигне, поникват цветя и треви,

водата е по-чиста от всякога.

Душата, чиста като росата,

се радва на слънчеви копнежи, мечти.

Прегръщам ангелче с розови крила

и ме дарява с красотата на любовта.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??