Почнах работа в Авалон,
исках заплата на барон.
Но не получи се така,
взимам, но колкото да не умра.
Работя аз по цял ден като луд,
режа я домат, я лук.
В кухнята живеем си яко
и вадим дори от пиле мляко.
Е, нямам работа сега
и реших да убия някоя муха.
По цял ден ни лазят,
до полуда ни дразнят.
Но стига съм писал слова,
май е време за работа.
Почнаха да излизат марка след марка,
да мъчат мен и моята другарка.
Специално за персонала в кухнята на к-с "Авалон"
© Иван Батев Всички права запазени