26.07.2017 г., 22:42 ч.

Говори ми 

  Поезия » Любовна
465 0 0

                                                                   Говори ми

 

                                                 Говори ми! Говори ми много, тихо.

                                                 Какво? Не питай.

                                                 По някакъв свой път ти при мен дойде.

                                                 При мен си! Остани!

                                                 С теб животът ми се промени.

                                                 Болка, но и радост ми даряваш всеки ден.

                                                 Страдам винаги, щом ти не си до мен.

                                                 Боли ме, щом денят ми

                                                 безнадеждно си отиде

                                                 и очите с цвят на синева

                                                 не съм могла да видя...

                                                 Ликува ми душата

                                                 щом чуя ти гласа;

                                                 Щом заговориш,

                                                 аз не мога да те спра.

                                                 Затуй те моля-остани

                                                 и говори ми! Говори ми! Говори...

© Павлина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??