Говори ми
Говори ми! Говори ми много, тихо.
Какво? Не питай.
По някакъв свой път ти при мен дойде.
При мен си! Остани!
С теб животът ми се промени.
Болка, но и радост ми даряваш всеки ден.
Страдам винаги, щом ти не си до мен.
Боли ме, щом денят ми
безнадеждно си отиде
и очите с цвят на синева
не съм могла да видя...
Ликува ми душата
щом чуя ти гласа;
Щом заговориш,
аз не мога да те спра.
Затуй те моля-остани
и говори ми! Говори ми! Говори...
© Павлина Иванова All rights reserved.