25.06.2016 г., 2:08 ч.  

...Говори ми, любов... 

  Поезия » Любовна
516 1 11

...Говори ми, любов...

 

Говори ми, любов;
а аз ще те гледам в очите
невъзмутимо,

влюбено,

несломимо,
наслаждавайки се на всяка дума
която можеш да произнесеш...
 
Говори ми, любов;
аз ще те гледам с дълбока
обич, радостно

и ще потъна

в тази сълза,

пазейки във себе си

всяка една твоя дума,

всяко дело, всяка мисъл,

всяко едно чувство

смисълът  и мечтата
които изпълват и обогатяват

сърцето...
 
Аз ще те слушам;
окъпана в този дъжд от цветове
който е твоя глас;

песента на душата,

това, което провокира

най- голямата лудост,

най - безкрайното геройство,

най - откритото обичане

изобретението на живота

най- показваното и отличаващо...


Говори ми, любов;
твоите думи са музика,
които ме карат да танцувам 

неспирно

отвън и отвътре,

просто са сбъднати мечти...
 
Говори ми, любов;
шепни ми в ухото...,

споделена отдаденост...
Думите ти проникват в душата ми,
като най-красивата молитва...

татуират ме навсякъде...


Звукът на гласа ти,
е перфектната симфония на мълчание
разбито веднъж сърце

от миговете, когато не сме били заедно

но излекувано и щастливо,

че сега го изживява...,

че един в друг сме...

отново и отново..
 
Говори ми, любов;
да усетя красивия ти глас;
всеки твоя дума е в хармония
съвършена,
със светлината

която ни прегръща,

вселената, която целуваме

наречена любов...

 

Говориш ми ти Любов,

но говориш ми и когато мълчиш,

най - вече тогава ми говориш...

и ми се доказваш без да е нужно

защото няма причина и няма "защо",

просто е така...

 

Говори ми..., аз те приемам!

Говори ми..., аз те обичам също...!

Говори ми..., като всеки дъх на сърцето,

като всеки истински миг...

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??