5.02.2008 г., 19:36 ч.

Градска тъга 

  Поезия » Друга
679 0 8

Градска тъга

 

 

Стъпки, походки,

мисли, стремежи -

пътят покрит е

със стари кърпежи.

Гняв, самота и мечти -

черен сняг вали.

 

Закуски, сергии, реклами...

Женски очи.

Мелодрами.

Тъгата по всичко личи.

Вглеждам се в своите

            тъмни очи.

© Калоян Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??