ОПСССС.... ОТКРИВАНЕ
Да гледаш и не вярваш на ушите си,
не може от нормален това да е съшито!
Няма как да стана вегетарианка
с толкова много шарено голо месо,
от глад примрях, без думи останах... ах, ах...
И то от култургении, на едно место,
а били уж най-слабата и стройна нация?
Май в мозъка им е девалвация,
инфлация, дезориентация, разградация,
щом мярката си на финес французки
залагат, но на задни сочни бузки.
Най-накрай цял свят разбра
какво послание да Винчи е отправил
към мира, и как на тайнствени вечери
решавали се "со благо" божиите дела!
Гениалните раждат гилотината,
а днес за мега либерте и толеранс
с трансизкуство опитват се да минат.
О, времена, о, нрави! Дали пет кръга
в различен цвят по-човеци ни правят?
© П Антонова Всички права запазени
"- Какво се чудиш, може да ти изглеждам жена, но физически съм мъж. Друг път се замисли дали да посегнеш на жена, особено ако съм наблизо".