13.06.2007 г., 22:57 ч.

Греховна 

  Поезия
978 0 2


Не чувствам липсата на неговите ласки

и когато го няма съм щастлива.

Колко още ще трябва да нося тази маска -

украсена, напарфюмирана, красива?

Когато другия погледна, ми се иска да съм сляпа,

защото влюбена съм в не този, в който трябва.

А една илюзия, мъж-мечта,

който никога няма да ми даде любовта.

Заспивам и събуждам се с мисълта за непознатия.

И чувството неприятно е,

защото обръщам се и виждам другия, познатия,

Който силно в мене влюбен е.

И завършвам с тази мисъл всеки ден,

мечтаейки за края на тези греховни времена,

мислейки кой за мен е отреден

и кого трябва да раня.

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не мисли. Чувствай. Тогава ще разбереш.
    И пиши, пиши, оглеждай се в себе си.
  • Забрави го... Изброй си 100 неща, заради си струва да си с този, до когото спиш и 100 негативни качества на идола си...
Предложения
: ??:??