21.11.2006 г., 17:28 ч.

Греховна обич 

  Поезия
1144 0 21

Недей да ме питаш защо съм тревожна
и не питай дали те желая.
Любовта ни със теб е и странна и сложна.
Всеки миг е начало на края.

Говори ми не с устни, а само с очи.
Ненавиждам словата заучени.
Щом сърцата говорят, нека с теб замълчим
и оставим грехът да се случи.

Погали ме със поглед. Налюби ме със жар.
Да захвърлиме всички окови,
па макар и да знаем, че във този пожар
ще гориме със теб до основи.

Този миг е единствен. Този миг е за нас.
Всяка наша милувка си струва.
А когато наситим се, със вълните от страст,
знам и тази любов ще отплува.

© Валерия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??