12.02.2014 г., 20:53 ч.

Грешен завой 

  Поезия » Любовна
858 0 3

Ето, виждам вече края,
скоро всичко ще приключи.
Макар и да не го желая,
нещо в мен просто се пречупи.
 

Изпълнен бях с надежда,
че между нас ще се получи.
Но ето, че дойде моментът
да ти кажа какво се случи.
 

Опитах се, но явно не успях 
път към теб да си проправя.
Наистина се постарах,
но в болка почнах да се давя.
 

Сега разбрах, бях се заблудил 
и паднах сам по пътя стръмен.
Оказа се, че завоя съм сгрешил 
и няма как пътят да не бъде труден.

 

© Борислав Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??