22.12.2005 г., 17:40 ч.

"ГРЕШКА" 

  Поезия
704 0 4

                      
              ГРЕШКА
Грешиш,че можеш да ме викаш
при себе си, когато искаш ти.
Грешиш,че можеш да си играеш
с мойте чувства и мечти.
Грешиш, ако си мислиш,
че винаги за теб умирам аз.
Грешиш и то толкова горчиво,
защото и без теб оцелях.
Грешиш, ако се надяваш,
че ще дойда в твоето легло.
Грешиш,о бедният,недей си въобразява-
за теб не е добре дошло.
Грешиш, ако си мислиш,че като те целувам
ще направя всичко за теб.
Грешиш и понякога ми се струва,че не си с акъла наред.
Грешиш, когато ми говориш
нежни и хубави слова.
Грешиш и когато си груб
и ми посягаш с ръка.
Грешиш, когато ми се смееш,
грешиш, когато страдаш за мен.
Грешиш във всичко толкова,
колкото аз сгреших със теб!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??