23.11.2007 г., 10:36 ч.

Грешка е 

  Поезия » Любовна
1191 1 4

 на В.Д.

Грешка е моят нежен поглед!
Грешка е гласът ми топъл!
Грешка е целувката, която ни изпепелява!
Грешка е допирът на нашите тела!
Грешка е докосването в нощта!
Грешка е мълвенето на любовни слова!
Грешка е телефонният ни разговор!
Грешка е и мисълта за теб!
Грешки правят всички хора!
Но грешки в любовта не съществуват!
Затова обичай ме и грешката ще е простена!

© Мира Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??