25.10.2019 г., 7:53 ч.

Грешката е вярна 

  Поезия » Гражданска
406 1 0

 

В живота няма неща непростими,
всеки от нас е човек и греши.
Дори любовта, описана в рими,
не може напълно да ни утеши.

 

През цялото време всички копнеем,
каквото е редно, това да направим.
А кога, ние, за нас ще живеем,
и чувствата си, дали ще забравим?

 

 

А животът на всеки е пълен с грешки,
и в това е неговата красота.
Ако можем с добро, да се държим по човешки,
ще знаем, що е това любовта.

 

 

Явор Перфанов
24.10.2019 г.
Г. Оряховица

 

 

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??