5.10.2007 г., 14:23 ч.

ГРЕШНА 

  Поезия
600 0 8
Съблечи този страх!
И обичай ме!
И нежно, и диво!
Забрави този страх!
Нека чувството в нас
е красиво!
Много болка събрахме
и нека
да потънем сред ласки и пламък!
Докосни ме -
да разкъсаме сенките,
на измислени пясъчни замъци!

... Облечи ме във грях!

© Галя Минчева Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??