10.09.2007 г., 10:51 ч.

Грешна съм! 

  Поезия
912 0 18
Грешна съм.
Не ме наричай свята.
Аз съм човек.
Не ми е прозвището - злата.
Но понякога мога
да нараня и теб.
Грешна съм.
Грешен сън сънувах.
Целувах други очи.
Моля те, прегърни ме.
Изпий моите сълзи.
Ти за мен си единствен.
Дано за теб съм една.
Аз те обичам безкрайно,
както не го е сторила тя.
Грешна съм.
Изповядвам се,
но те моля...
Прости ми моят грях!
Грешна съм.
Различна и позната.
Но на света за теб една.
Грешна съм.
Не ме наричай свята.
Но съм щастлива, че тебе избрах.
Грешна съм.
Аз съм Ева.
Аз съм жена.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??