31.07.2024 г., 7:39 ч.

Грешни препинателни 

  Поезия » Любовна
138 3 8

ГРЕШНИ ПРЕПИНАТЕЛНИ

Морето ме посрещна с грак
на гларуси, препили с горест.
Родил ли си се единак –
ще мъкнеш доживотна болест.

Не си готов за моя Рай –
очите ти са вечно празни.
Нахлу в съня ми и комай
покоят в мене все те дразни.

С душа, по-мръсна от парцал,
какво очакваш да се случи,
щом нищичко не си ми дал,
но се умилкваш като куче?

Върви си, пътят е пред теб
и няма по-четими знаци –
любов – безбрежна като степ,
не приютява единаци.

© Валентина Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??