Jul 31, 2024, 7:39 AM

Грешни препинателни 

  Poetry » Love
137 3 8

ГРЕШНИ ПРЕПИНАТЕЛНИ

Морето ме посрещна с грак
на гларуси, препили с горест.
Родил ли си се единак –
ще мъкнеш доживотна болест.

Не си готов за моя Рай –
очите ти са вечно празни.
Нахлу в съня ми и комай
покоят в мене все те дразни.

С душа, по-мръсна от парцал,
какво очакваш да се случи,
щом нищичко не си ми дал,
но се умилкваш като куче?

Върви си, пътят е пред теб
и няма по-четими знаци –
любов – безбрежна като степ,
не приютява единаци.

© Валентина Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??