12.10.2008 г., 17:20 ч.

Грешница 

  Поезия » Любовна
696 0 2
Завиждам ти сега!
Завиждам ти за хиляди неща!
Завиждам ти за любовта!
Завиждам ти дори за твоята тъга!

Завистта е грях голям.
Но грешница ли съм, не знам?

В греховна завист нека да се слеем,
с любовна песен да се залюлеем.
В градината на любовта прекрасна,
в прегръдката на твойта ласка!


ОБИЧАМ ТЕ! - това е грях!

Но аз съм ГРЕШНИЦА,
това сега разбрах!

© Стоянка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??