Грях ли сторих
Толкова те заобичах
Грях ли сторих
Душата си пред теб събличах
Грях ли сторих
Мислите на глас изричах
Грях ли сторих
По теб въздишах
Нека най-грешния бъда тогава
Нека изгаря ме твоята клада
Има да учи душата ми млада
Грешникът трябва да страда
© Любомир Деничин Всички права запазени