1.05.2008 г., 6:41 ч.

Гроб За Любовта 

  Поезия » Любовна
903 0 4
(с една любов погребваме мъничко от себе си)

Нима е лесно победен да се признаеш,
пред спомени глава да преклониш
и гроб за любовта си сам да изкопаеш,
а всъщност в него себе си да погребеш...


Да носиш всеки ден цветя и да ридаеш,
с надежда скрита в утрешния ден,
че може би, отново ще живееш,
забравил, че сега си победен...

Нима е лесно раните да шиеш
с конци от вяра, с безброй сълзи,
а вечер в тъмнината да признаеш,
дълбоко в себе си, че много те боли...

Нима е лесно победен да се признаеш,
за гроба свой могила да строиш,
с ръцете си и образ да изваеш,
а вместо паметник - сам ти да се вградиш...

 

© Наталия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??