15.10.2009 г., 16:13 ч.

Грозната реалност 

  Поезия » Друга
1251 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Момчето на квартала,

с което всяка лесна мацка беше спала.

Реши тая вечер в диското да се отбие,

едно уиски да изпие,

пък, ако може, и нещо да забие.

След време отиде в тоалетната на тази дискотека,

с една да направи два-три тека.

И с магистрала да почерпи свойта мацка,

мхм, позната к*р*ичка градска.

След около 30 минути той излезе

и с хъс в тълпата набързичко навлезе.

Търсеше си нова оборотна сладурана -

ей я бе, набързо я прихвана.

Лепна му се като муха на мед,

дойде и нейният ред.

Затичаха се към неговата квартира

в кревата не ú позволи да спира.

До леглото празна бутилка се намира,

съмна се, девойчето тръгна, да се прибира.

Нашият оборотен пич,

не остана доволен хич.

Притежаваше физически всяко женско тяло,

забравяйки за чувствата си след доза бяло.

Чувстваше се ужасно,

в този секс не намираше нищо страстно.

Мислите му бяха пленени от друга,

в този момент може би друг ú правеше услуга.

След размисли и плач,

разведри се с някакъв си мач.

По някое време заспа,

не му дремеше за нея сякаш сутринта.

Звънна му телефонът,

усещаше се по тона.

Гласеше се за вечерно парти

с игра на „голи” карти.

Тази вечер отново чувствата си ще приспи

и в чужди ласки за кой ли път ще заспи.

На сутринта отново ще се вайка,

от страх да не е направил поредната майка.

И така - до следващия път,

докато признае, че и мъжете от чувства могат да реват.

 

 

                                                       `Евелина

 

 

© Евита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хареса ми!самото чувство докато го четеш е също толкова интересно, както и самия стих
  • Не е подходящо за под 18 години, а автора е на 17 :д интересно. Иначе много истина има в написаното, донякъде е добре това, че си разбрала какви могат да бъдат мъжете.
  • Хм,не бях чела нещо подобно,изненадах се,толкова си директна и казваш всичко направо,интерсен стих...
  • охх...
Предложения
: ??:??