11.05.2011 г., 9:44 ч.

Груба реалност 

  Поезия
769 0 2

Секс, жени, наркотици

-          светът, в който живея.

Гадни мъже и светици,

за които аз лично жалея.

Нежни думи и вопли

-          нощта ласкаво пари.

Сърцето ми някой ще стопли

и после в гръб ще удари,

нож, или по-скоро топор ще стовари.

© Анита Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??