24.12.2007 г., 12:16 ч.

Грях 

  Поезия » Бели стихове
1001 0 6
Тишина - има хора, но е тихо. Много тихо.
Угнетяваща тишина.

Параклис. Изповедник. Аз.
Не искам и не мога - не разбирам...
Мислите ми - облаци, мъгла...

Сама. Заради теб. Ти си моят грях.
Омраза. Обич и тъга. Дали...?
С какво сгреших? Че те обичах?
Или че те мразих? Не зная!
Не искам и да зная.

Свят. Движение. Бъркотия.
Аз съм чиста. Всичко друго е мърсотия.
Ти също.

Сама. Но вече не заради теб.
Аз вече нямам грях.

© Евето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??