13.01.2013 г., 17:46 ч.

Грях 

  Поезия » Любовна
497 0 0

Блестяща тишина,

в миг шумен смях,

очи - звезди

и сладост в грях.

Два силуета,

в миг нежности и страст,

душа - тела,

животът е контраст.

© Стела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??