Jan 13, 2013, 5:46 PM

Грях 

  Poetry » Love
493 0 0

Блестяща тишина,

в миг шумен смях,

очи - звезди

и сладост в грях.

Два силуета,

в миг нежности и страст,

душа - тела,

животът е контраст.

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??