11.09.2024 г., 6:55 ч.

Грях и благодат 

  Поезия
26 0 0

Г Р Я Х И Б Л А Г О Д А Т

 

Дебелото черво е парният котел,

топлещ сградата цяла на тялото,

липсва ли суровина,ни става студено

и инициативата за Живот бавно запада.

 

При разпада на месото процесът е гниене,

а попаднали в неговата топла утроба,

плодовете започват бурно,да ферментират

и бързо и сигурно ни отдалечават от гроба.

 

19.06.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??