Какво сме ние!?
Влак без релси
магистрала без асфалт
тунели без светлина,маркировка.
Воиска без оръжие
танкове без дула
работещи без заплати.
Болни лишени от хапчета...
но иначе,всичко ни е наред
хеликоптери само за европейски дела.
Но иначе има свобода на мисълта.
Е може малко да те пойстръсят
ако си натрупал,прах.
И от там нататък само страх.
Но иначе свободно живеем
с голям смях.
© Ангел Всички права запазени