2.12.2020 г., 22:59 ч.  

Гръм 

  Поезия
217 0 1

Дърво можеше да падне,

съборено от бурята,

и фатално да ме удари.

Можеше там да умра.

 

Там, а не тук.

Тогава, а не сега.

 

Гръм можеше да падне,

небето на две да разсече

върху мен да се стовари.

Можеше там да умра.

 

Там, а не тук.

Тогава, а не сега.

 

Можеше война да избухне,

можеше светът да свърши,

или просто да ме блъсне кола,

преди да те срещна.

 

Можеше да срещна някой друг,

с когото да поискам да живея.

с теб не мога да поискам друго...

Освен да умра.

 

 

© Ваня Накова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А може би всичките изброени възможности са ти се случили и затова резултатът е такъв Оригинално мислиш. Наистина
Предложения
: ??:??