8.08.2007 г., 22:46 ч.

Губя се в теб 

  Поезия
562 0 1

Намирам те, точица по точица,
намирам те, клетка по клетка...
Губя се, принцип по принцип,
навик по навик, надежда по надежда...

Самозабравих се, нека е така,
в ръцете си ще те приютя...
Има те само теб до мен, при мен,
но вече няма нещо като "аз", като мен...

Вече те има само теб, и някой си - за теб роден...
Дишам за да те прегръщам срещу вятъра див,
живея само за да мога с обич да те обгръщам,
в този живот, плитък, бездушен, студен и сив...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубав стих! Харесва ми начинът, по който се изразяваш!
Предложения
: ??:??