19.08.2008 г., 14:04 ч.

Гълъби 

  Поезия » Бели стихове
2408 0 24

 

 

 

Приближих се

и гълъбите отлетяха.

Самотници

останахме с площада.

Магията

на полета е красота,

но също така и раздяла...

Трохите,

приготвени за птиците,

полепнаха в свитите длани.

Нещата,

останали нераздадени,

до надеждите осъмват погребани.

Гълъби сме,

от страх да не бъдем ранени,

отлитаме, напоени с истини...

Истини -

невидени,

неразбрани,

непоискани...

 

 

 

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??