Октомврийска късна сутрин.
Ято гълъби над Люлин.
Слънчев ден след дъжд проливен.
Прясна есенна коприва.
Млад сокол в свободен полет.
Полъх на далечна пролет.
Шарени листа и вятър –
модна рокля за земята.
© Яким Дянков Всички права запазени
Съдържа жизнеутвърждаващо,
оптимистично послание!
Поздрави и от мен!