Oct 22, 2014, 1:52 PM

Гълъби над Люлин 

  Poetry » Landscape
846 0 5

 

Октомврийска късна сутрин.

Ято гълъби над Люлин.

Слънчев ден след дъжд проливен.

Прясна есенна коприва.

 

Млад сокол в свободен полет.

Полъх на далечна пролет.

Шарени листа и вятър –

модна рокля за земята.

 

© Яким Дянков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??