22 окт. 2014 г., 13:52

Гълъби над Люлин 

  Поэзия » Пейзажная
859 0 5

 

Октомврийска късна сутрин.

Ято гълъби над Люлин.

Слънчев ден след дъжд проливен.

Прясна есенна коприва.

 

Млад сокол в свободен полет.

Полъх на далечна пролет.

Шарени листа и вятър –

модна рокля за земята.

 

© Яким Дянков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??