7.08.2007 г., 23:08 ч.

Хайде, не се дръж 

  Поезия
520 0 2
Зад завесата си - знам, гледаш ме.
Хайде, не се дръж, отвори и изкрещи,
а, на перваза има саксия, убий ме,
теменугата по главата ми да затрещи...

Я стига, не го дръж, гнева си отприщи,
чакам те долу, хайде, песен моя - зазвучи...
Ох, и моето сърце така силно пищи!
С буря силна пътя на любовта прочисти...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??